1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Beheerders Wie is wie - de mensen achter st1100-1300.eu.

Discussie in 'Mededelingen Webmaster' gestart door Nosegear, 9 jan 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Nosegear

  Nosegear Administrator Medewerker

  Een aantal vragen bereikt ons met enige regelmaat en werden recentelijk in maar liefst één post bijna allemaal gesteld. Hierbij deze vragen én hun antwoorden!

  1: Wie is de eigenaar van het forum?
  Webster / Rex is de Super-administrator en eigenaar van het forum.

  2: Welke personen zijn allemaal Moderators en voor welk onderdeel van het forum?
  • Webster,
  • PanPatje,
  • Panman1100,
  • Ome Noot,
  • Timbo,
  • Eefje,
  • Jan Pan, en
  • Nosegear.
  Namen in rood zijn Moderator én Administrator. Moderators kunnen in principe op alle fora en in alle posts modereren en doen dat ook, al zijn er achter de schermen wel wat afspraken wie ongeveer wat doet. Zo is Timbo bijvoorbeeld meestal degene die nieuwe Te Koop advertenties goed- of afkeurt.

  3: Wat houdt de functie van Administrator in?
  Een Administrator is een beheerder met verder strekkende middelen op het forum dan een Moderator. Een Moderator kan berichten van anderen wijzigen, verwijderen, verplaatsen en heeft de 'macht' om gebruikers die zich niet aan de regels houden bepaalde sanctie op te leggen. Een Administrator kan dat ook, maar kan verder de 'machinekamer' van het forum in om bijvoorbeeld andere subfora aan te maken en allerhande technische handelingen aan het forum te verrichten. Ook kan een Administrator gebruikers verwijderen en verbannen.

  4: Wat houdt de functie van Webmaster in?
  De Webmaster (of Super-administrator) kan op serverniveau bij het forum en kan direct op de database werken en software-updates uitvoeren of modules toevoegen. Hij kan de stijl van het forum aanpassen, censors en vertalingen instellen en zien of de software draait zoals het zou moeten. Ook heeft hij inzage én mutatierechten in de accountgegevens van alle forumleden.

  5: Welke namen horen bij het Mobiele KlusTeam (MKT)?
  Het MKT was een vast groepje enthousiastelingen die op locatie klussen uitvoerden aan andermans Pan. Dat waren Panman1100, Ome Noot, Ozzy, PanPatje en Webster. Tegenwoordig vinden we eigenlijk dat iedereen die een klus op locatie aan andermans Pan doet een MKT-er is!

  6: Een oer-Nederlandse vraag: wie betaalt dat allemaal?
  Webster / Rex als eigenaar, en DonCorleo / Carlo financiert de jaarlijkse verlenging van de forumsoftware-licentie. Maar een beetje hulp van uw kant wordt heel erg gewaardeerd. Er is dan ook de mogelijkheid tot het maken van een donatie aan ST1100-1300. Iedere euro is van harte welkom, en wordt gestoken in het in stand houden en waar mogelijk verbeteren van het forum. Er worden géén salarissen o.i.d. betaald aan leden van het Team. Dank voor uw hulp!!
   
  • Informatief Informatief x 16
  • Leuk Leuk x 7
  • Winnaar Winnaar x 5
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina