update en kleine aanpassingen

  • beste mensen na een jaar hard werken is de nieuwe lay-out een feit veel plezier er mee en bij problemen even melden

PanEuRoel

Mega Mijlenmaker
15 jan 2015
2.609
1.232
113
Hulst
Type motor
ST1100
With all due respect, vind ik het helemaal niks. Net zomin als de like knop die verandert is. Ik snap dat je de lay-out wilt bijhouden, perfectioneren door er aan te schaven en slijpen, maar hou dan ook een doel voor ogen. Wat gaat er verbeteren, als ik deze wijzigingen doorvoer. :Sip:
 

Henk2511

4e Versnelling
8 sep 2018
309
326
63
56
Gieten
Type motor
ST1100
wat is dat groene dingetje bij mijn avatar, sommigen hebben een blauwe zag ik.
 

Nosegear

Administrator
Medewerker
15 nov 2012
2.554
2.245
413
51
Zeewolde
www.easyvfr.aero
Type motor
ST1300
Groene dingetje bij je avatar geeft aan dat je NU op het forum bent - bij je eigen avatar zul je 'm dus altijd zien. Handig als je met iemand aan het PMmen bent bijvoorbeeld, want je weet dus dat hij/zij ook op dat moment het forum aan het bezoeken is, en dus mogelijk vlot zal reageren. Je kan je eigen zichtbaarheid overigens uitzetten in je profiel.

Het blauwe friemeltje geeft aan dat dit degene is die deze thread gestart is. Zo is in deze post Rex ('webster') de topic starter, en zal iedere post van Rex in dit topic dus dat blauwe friemeltje erbij hebben staan.

Met die grote foto op de achtergrond (en in het bijzonder als je het ST1100-Dark theme gekozen hebt) is de 'Markeer forums als gelezen' link helemaal bovenaan de pagina niet zo goed zichtbaar, maar hij staat er dus wel. Als je zoals Fred nogal een groot aantal ongelezen posts hebt kan die link ze dus allemaal in één keer als gelezen markeren. Je kan natuurlijk ook gewoon iets vaker het forum bezoeken! ;)

En die updates, sja, we kunnen en willen er niet omheen eigenlijk! Een forum is best een 'target' voor mensen die willen proberen de database te pakken te krijgen. Met de laatste versies van de forum-software is de kans dat iemand daarin slaagt het kleinst.