Motortreffen Echt

  • beste mensen na een jaar hard werken is de nieuwe lay-out een feit veel plezier er mee en bij problemen even melden

PanLimbo

5e Versnelling
8 apr 2017
583
156
43
Weert
Type motor
ST1300
#2
Met pasen was was er van alles te doen maar of er vanuit hier mensen bij waren weet ik niet. Zie verder geen aankondiging dat er nog iets op de planning staat daar.
 

silver bullet

2e Versnelling
14 nov 2012
48
13
18
#3
Be a hero and meet the angels

Suzuki Angels & Heroes Tour komt naar MotoPort in Echt]



De Suzuki Angels & Heroes Tour komt op zaterdag 9 Juni bij MotoPort in Echt (Limburg) aan! Tijdens deze spetterende roadshow staat alles in het teken van de ultieme Suzuki Beleving. Een evenement dat je niet wil missen, aldus Kenny Vos van Suzuki-motordealer MotoPort .



De Suzuki Angels & Heroes Tour doet in het voorjaar slechts tien Suzuki-motordealers aan. Op zaterdag 9 juni 2018 is het de beurt aan MotoPort in Echt. “Het belooft een geweldige dag te worden”, vervolgt Kenny van MotoPort. “Alle zintuigen worden geprikkeld. En met de uitdagende Suzuki Challenge maak je kans op mooie prijzen. Bezoekers kunnen die aangaan op hun eigen motor of op een prachtige nieuwe demomotor van ons. En wie er altijd al van gedroomd heeft een wheelie te maken, moet zeker langskomen. Met de aanwezige Suzuki Wheelie-machine kan dit bovendien veilig. Én je krijgt een foto als aandenken mee!”


Inschrijven
Motorrijders die de Suzuki Angels & Heroes Tour bij MotoPort Echt willen bezoeken en de Suzuki Challenge willen aangaan, kunnen zich inschrijven op de site van Suzuki Motoren. “Be a hero and meet the angels! En natuurlijk is iedereen welkom, dus ook niet-motorrijders. ”, besluit Kenny van MotoPort Echt.