MotoMe Motor TV: Aflevering 51 - S4/11

  • beste mensen na een jaar hard werken is de nieuwe lay-out een feit veel plezier er mee en bij problemen even melden

panman1100

VIP
Medewerker
29 okt 2012
5.061
518
413
70
Voorhout
Type motor
ST1100
#1
MotoMe Motor TV: Aflevering 51 - S4/11

BMW R nineT Racer : Boxer aan de race

BMW blijft ‘The Good Times’ laten rollen.
De R nineT-serie geniet inmiddels zoveel populariteit dat de Duitse grootmacht deze retrolijn blijft uitbreiden. De meest recente aanwinst is de machine met de - bepaald niet bescheiden - toevoeging ‘Racer’.
In tegenstelling tot de HP4 Race mag deze boxer wél de openbare weg op, reden genoeg om Bart met dit gave strijkijzer naar bochtige oorden te sturen.

Koning Zelfbouw : Van meuk tot magistraal

Enige jaren geleden adopteerde Goos Bos van MotoPort Hengelo een evenement van de MotoRai uit de jaren zeventig: Koning Zelfbouw.
De ombouwpraktijken van motorfietsen bestonden toen niet uit de laffe vervanging van de knalpijp of eenvoudige toepassing van gietwielen, maar met een complete makeover van allerhande merken en onderdelen.
Dus wij naar de meest recente Koning Zelfbouw om ons te verbazen over de diversiteit aan ‘ombouwsels’.
En stiekem hadden Bart en Joost een Koningin Zelfbouw als winnaar…

Can-Am Spyder F3-S: zin in een trio

Volgend jaar viert de Can-Am Spyder alweer zijn tiende verjaardag, al zijn het concept en de modellenlijn uiteraard constant verfijnd.
Inmiddels draaien alle modellen op een vette 1.3 liter driecilinder en hebben elektronische vangnetten hun intrede gemaakt.
Om niet beperkt te zijn tot het eentonige vaderlandse wegennet, stuurde Overzee zich drie dagen lang wezenloos in Portugal met de vraag in gedachten: zou ik m’n motorfiets voor deze driewieler inruilen?

Veel kijkplezier en een fijn weekend!

 

PanEuRoel

Mega Mijlenmaker
15 jan 2015
2.501
330
113
Hulst
Type motor
ST1100
#2
Wat is er eigenlijk toch veel belangstelling voor het motorrijden in vergelijking met een jaar of tien terug. Je hoort mij niet mopperen!
Henk, dank je wel voor het op de hoogte houden.:Smile: