Alarmsysteem Geen geluidsignaal Spyball

  • beste mensen na een jaar hard werken is de nieuwe lay-out een feit veel plezier er mee en bij problemen even melden

Ome Noot

Moderator
Medewerker
29 okt 2012
4.249
2.617
413
56
Schiedam
www.piettastisch.nl
Type motor
ST1300
#1
Hallo Allemaal.

Nou ik heb weer wat hoor.
Zit mijn Spyball (die met die groene knopjes op de handzender) alweer een tijdje in de motor...Bovenop de koplamp gemonteerd.
Nooit problemen gehad tot vandaag.
Ik hoor een knikkertje rollen, dus dat is goed.
Ik hoor hem schakelen als ik hem in of uit schakel
Echter na het inschakelen en testen, geen toetert die gaat gillen.
Als ik het alarm uit heb geschakeld en stap na twee minuten op de motor dan gaan dus enkel de klippernichten branden en verder niks

Ik heb me de schompes zitten speuren op internet om te kijken voor een oplossing, maar helaas.

Iemand hier een idee wat het zou kunnen zijn?
 

Wonka

Mega Mijlenmaker
30 okt 2012
1.797
459
83
43
Rotterdam
Type motor
ST1100
#2
Misschien een combinatie van knopjes ingedrukt?
Heb ik met een auto wel eens gehad.
 

Panofiel

3e Versnelling
5 mei 2016
185
62
28
51
Hoogeveen
Type motor
ST1100
#3
dat had ik ook man, maar ik had er een schroevendraaier in geramd omdat hij steeds afging bij het uitbouwen.
Als je nog iets nodig hebt van dat apparaat, ik heb hem nog wel, er zit alleen een action schroevendraaier in de speaker.
Succes met de verdere zoektocht.
 

Manus

5e Versnelling
21 jan 2016
593
504
93
68
Valkenswaard
Type motor
Anders
#4
Er is maar 1 goede oplossing voor dit soort beveiligingen.
Klikoneren.
Je wilt niet weten hoeveel storingen hier gemeld zijn in de loop der jaren.
 

webster

Administrator
Medewerker
29 okt 2012
1.670
1.722
882
39
Papendrecht
www.st1100-1300.eu
Type motor
Anders
#7
Nootje

Kan zijn dat de interne back up accu kapot is hierdoor kan de module niet genoeg stroom opwekken voor de sirene

Uitbouwen en langs komen testen we hem ff
 

Paul_U

Mega Mijlenmaker
14 okt 2016
1.605
420
83
40
Apeldoorn
Type motor
ST1100
#8
Las ik de handleiding dat die interne accu enige tijd nodig heeft om zich op te laden. Heb je de accu van je motor toevallig losgekoppeld gehad Ome Noot, bijv. vanwege winterstalling o.i.d.?
Dat zou dan die lege/kapotte accu wellicht kunnen verklaren.
Accu zou na enkele uren met een draaiende motor vol moeten zijn, wellicht een ritje waard?
 

Ome Noot

Moderator
Medewerker
29 okt 2012
4.249
2.617
413
56
Schiedam
www.piettastisch.nl
Type motor
ST1300
#9
Paul, zodra de accu een lager spaningsniveau bereikt en daardoor het alarm niet lekker bij kan houden gaat het systeem heel zielig piepen als zijnde hulpgeroep.
Zodra ik de gelegenheid heb zal ik het spul eens uitbouwen.
Dan moet namelijk mijn gehele kuip eraf. Alarm zit immers op de koplamp gemonteerd.
Moet dus effe doorgeschoven worden tot na de hyperpro montages