Jas/Broek DiFi Husky

Guardian

Kilometervreter
Nooit gedacht zo'n ding ooit zelf te kopen. Maar als ik onderweg ben, zeker met deze weersomstandigheden, al een paar keer flink nat geweest, ondanks dat ik toch best goeie kleding heb/had.
Ik kreeg de kans om deze met een leuke korting te kopen bij MotoPort Rotterdam, (Black donderdag als je een beetje brutaal bent). We gaan hem binnenkort met de Nederlandse weersomstandigheden testen. Ben benieuwd!
Difi winterpak.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DuinPan

Mega Mijlenmaker
Ik heb het vandaag uitgeprobeerd: ik kwam vanochtend op mijn werk aan als een verzopen kat. Mijn oude motorkleding is toch niet zo waterdicht meer. Ik had natte mouwen op mijn onderarmen, een beetje natte sokken in mijn bergschoenen, maar vooral een nat kruis die pas rond het middaguur droog was! Ik ga ook maar eens zo'n regenoverall kopen voor de echt slechte dagen...
 

Andre st1300

5e Versnelling
Ook goede motorklelding wordt na jaren intensief gebruik minder. De naden en stof slijten enz. Dus oude motorkleding kan idd gaan doorslaan bij hevige waterval. ‍
 

Guardian

Kilometervreter
Naaa Henk, ik heb best goed spul maar soms blijkt ook dat niet voldoende. Zo'n regenoverall is soms ook een uitkomst. Ik heb hem altijd in de koffer bij me. Zoals gezegd we gaan dat Difi pak eens testen.
 

Lucky Luc

Moderator
Medewerker
Ik rijd altijd met lederen kleding en die is per definitie niet waterdicht, dus ik heb bij Damen een regenoverall gekocht, prima spul, beetje prijzig maar het rekt en daardoor flappert het niet én super waterdicht! daar gaat het ten slotte om.
 

Pathfinder

Kilometervreter
Blijkbaar ben ik ook een van de uitzonderingen. Mijn Dane pak is inmiddels al 11 jaar waterdicht. En geloof me , al heel wat regen over mij heen gekregen.
Kennis van mij heeft 2 jaar terug bijna hetzelfde pak gekocht, en die klaagt steen en been ! Wordt wel nat, zelfs als we dezelfde rit doen, beide op een naked ?
 
Bovenaan