1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Corbin zadel st1300 voor betaalbare prijs

Discussie in 'Gespot op internet' gestart door PanLimbo, 2 feb 2018.

Tags:
 1. PanLimbo

  PanLimbo 5e Versnelling

  • Informatief Informatief x 1
 2. Ome Paul

  Ome Paul Kilometervreter

  Helaas, op dit moment kan deze pagina niet getoond worden.
   
 3. Jan KoekePan

  Jan KoekePan Kilometervreter

  Nu wel.. Maar heb al een mooi gelzadel van de Sellerie..
  Succes met de aanschaf voor de liefhebber...
   
 4. PanLimbo

  PanLimbo 5e Versnelling

  Zelf ook een bagster aangeschaft na twee corbins te hebben gehad. M.i. is Corbin het geld zeker niet waard. Maar ieder zijn persoonlijke mening, net als met bandenmerk etc.

  Maar de zadelprijs van deze advertentie is wel normaal. Worden soms enorme woekerprijzen gevraagd voor deze zadels. Vandaar deze tip voor als je wel een Corbin wilt, maar niet een hoge prijs wilt dokken.

  Just a tip.... Drinks
   
 5. Nick Sax

  Nick Sax Kilometervreter

  Heb even gekeken, maar ziet er erg gebruikt uit.
  Moet het niet in twee delen zijn?
   
 6. PanLimbo

  PanLimbo 5e Versnelling

  Nee, Corbin is 1 geheel. Ziet er niet zo goed uit, als die ik verkocht heb, maar de prijs is wel oke. Als het schuim nog zacht voelt, durf ik het aan. Maar nogmaals, voor mij persoonlijk geen Corbin meer.
   
  • Informatief Informatief x 1
 7. marc pan

  marc pan Klokje Rondrijder

  Een Corbin die er erg gebruikt uit ziet, daar mag je bijna ook zeker van zijn dat ie al gedeeltelijk of zo goed als helemaal uitgehard is, en dan ook de kans klein gaat zijn dat ie lekker gaat aanvoelen en scheurtjes gaat vertonen. Daarom is het ook zeer belangrijk het zadel geregeld te behandelen met leervet om scheurtjes te vermijden. Iets zachtheid zal ie altijd hebben bij een 30° al is ie versleten. En Corbin koop je best nieuw en die goed van lengte is, of een zeer jong en weinig bezeten model. Ik rij alleen nog met Corbin, maar ja ze zijn erg prijzig.
   
  • Informatief Informatief x 1
 8. marccc

  marccc Kilometervreter

  ik zou een gel zadel nooit 2 de hands kopen , ik heb ooit een gekocht en die was volledig ingezeten door de vorige rijder . niet veel plezier van gehad .
   
  • Informatief Informatief x 2

Deel Deze Pagina